Bemiddeling

Holland Golf Events bouwde reeds veel expertise en ervaring binnen de golfbranche op en zet deze als intermediair en consultant graag in voor bedrijven of personen.
Directeur Arthur Beerendonk is vanaf 1993 zelf actief in de golfsport (huidig handicap ligt rond 12 en hij startte op 1 April (geen grap) 2006 de firma Holland Golf Events.

Door de opgebouwde ervaring en expertise, maar ook door het ontstane netwerk is HGE prima in staat om vraag en aanbod bij elkaar te brengen. Of men nu wil sparren over een nieuw te introduceren product, op zoek is naar een relatie marketing instrument of iemand die de verkoop van een merk op zich kan nemen, wij kennen de wegen en de mensen.

SHOWCASES:

Nienke Nijenhuis, jarenlang speelster op het hoogste niveau op de Ladies European Tour: Ik ken Arthur al jaren, maar na afloop van mijn actieve carrière werd het contact intensiever. Mede door zijn kennis van de markt en zijn netwerk kwamen er een aantal dingen op mijn pad die voor mij zeer interessant bleken

Claes Röhnisch, Director/owner of Swedish sports fashion brand Röhnisch: After searching a Benelux sales-force for a while without success, someone advised me to contact Arthur Beerendonk which I did. Within a few days I had some relevant candidates and we seem to have picked the right partner now. Without his support and network we probably had missed a full season on the Benelux market!

Johan Neperus, CEO X-Tend Benelux (Craft, Cutter & Buck): Omdat ons internationale moederbedrijf het golfkledingmerk Cutter & Buck in haar portfolio kreeg, lag het voor de hand dat wij de verkoop in de Benelux zouden gaan verzorgen. Ik ken Arthur Beerendonk al meer dan 20 jaar en weet dat hij de golfwereld aan de zakelijke kant beter kent dan wie ook. Na het geven van een zoek opdracht heb ik via hem dan ook een aantal leads gekregen wat zeer snel leidde tot het vinden van de juiste partij. Betrouwbaar en zeer pro actief bedrijf dat Holland Golf Events!!

Judith Huisman, verzorgde PR voor Sport-1: Sinds enkele jaren zijn we bij Sport 1 bezig Golf de aandacht te geven die het verdient. Als we zelf iets niet weten of een partij zoeken binnen de golfwereld dan melden we ons altijd bij Holland Golf Events. De oplossing is nog altijd geboden!!

Heeft u iets nodig rond golf op een feest, beurs of anderszins, neem contact op en wij doen u een passend voorstel!