Account aanmaken

– Voor veelgestelde vragen scroll naar beneden –

HGE inlogVanaf 2016 is het noodzakelijk om een account aan te maken om in te kunnen schrijven voor één of meerdere wedstrijden. Dit hoeft u maar eenmalig te doen, waarna u voortaan met uw gebruikersnaam en wachtwoord kunt inloggen.

De voordelen op een rij:

  • Met een paar klikken bent u ingeschreven voor wedstrijden
  • Inschrijvingen worden via iDeal afgerekend
  • Uw inschrijving annuleren kan simpel en snel tegen zeer geringe administratiekosten (€ 1,00)
  • U kunt uw scorekaarten direct online invoeren (maar ook nog tot enkele dagen daarna) en zo uw resultaten en historie volgen
  • Zelfstandig handicap wijzigingen doorgeven
  • Als eerste de mogelijkheid om in te schrijven voor opengestelde wedstrijden.

Klik hier om naar de inlogpagina te gaan. (https://leden.hollandgolfevents.nl)
Onder in het scherm ziet u de knop ‘Lid worden van Holland Golf Events’, klik hierop om u eenmalig aan te melden.

Stappen


Veel gestelde vragen:

Ik heb een account aangemaakt maar kan de wedstrijden niet vinden?

Als u eenmaal bent aangemeld komt u in het dashboard van onze software. Links in het scherm vindt u een aantal keuze’s waaronder de knop ‘Wedstrijden’, door hier op te klikken komt u in de wedstrijdkalender en ziet u de wedstrijden staan waarvoor op dit moment kan worden ingeschreven.

wedstrijden software

wedstrijdkalender software

Hoe schrijf ik mij in voor een wedstrijd?

Klik op één van deze wedstrijden uit de wedstrijdkalender. U ziet nu de informatie over de wedstrijd die u heeft gekozen. Wilt u zich inschrijven klik dan op ‘Schrijf je nu in!’ om je voor de betreffende wedstrijd op te geven, er volgt een scherm waar u (eventueel) extra informatie achter kunt laten onder ‘bericht’. Denk hierbij aan uw voorkeur voor een speelpartner, gebruik van een handicart, etc. Hierna opent een iDeal-betalingsscherm.

Schrijf je nu in!

bericht lid en bevestig

iDeal

Hoe kan ik mijn handicap aanpassen?

Wij vragen u om voor elke wedstrijd uw handicap aan te passen, zodat deze goed worden meegenomen op de scorekaarten. Dit kunt u doen door linksboven in het scherm op uw naam te klikken. Er opent een menu waarin u vervolgens op ‘instellingen’ klikt. Hier vindt u alle informatie zoals deze bij ons bekend is. Als u helemaal naar beneden scrolt vindt u het veld met ‘Handicap’. Verander de handicap en klik op ‘opslaan’.

handicap aanpassen

Ik wil mij uitschrijven voor een wedstrijd, kan dat?

U kunt zich tot de uiterste inschrijfdatum uitschrijven voor een wedstrijd. Ga naar de betreffende wedstrijd en klik op uitschrijven. Uw inschrijfgeld (minus €1 verwerkingskosten) wordt binnen 10 werkdagen teruggestort op uw rekening.

Mijn partner en ik hebben maar één mailadres en kunnen dus maar één account aanmaken, wat nu?

U kunt een gratis e-mailadres aanmaken op www.gmail.com. Met dit e-mailadres kunt u dan een account aanmaken.

Welke link moet ik gebruiken om naar de wedstrijdsoftware te gaan?

U gebruikt hiervoor https://leden.hollandgolfevents.nl. Deze kunt u in uw favorieten zetten zodat u hem later makkelijk terug kunt vinden.


Bij vragen over één van de toernooien mail naar info@hollandgolfevents.nl, voor technische vragen over de software kunt u een mail sturen naar support@birdy-app.com.