Skip to main content

Trip naar Andalusië

Ga er in de winter even heerlijk tussenuit naar de Spaanse zon met verblijf in het Iberostar Royal Andalus met haar 2 eigen 18-holes banen Novo Sancti Petri. Je kan hier elke dag golfen. Er heerst een heerlijk ongedwongen sfeer. Wie gaat er met de winst van door?

Programma

Donderdag 8 februari 2024

Vanaf Amsterdam Schiphol vliegen we om 09:00 uur naar Sevilla waar we rond 11:55 uur landen (vluchttijden onder voorbehoud). Na het ophalen van je bagage staat de transferbus op je te wachten die je in een kleine 2 uur naar het hotel brengt. Je verblijft in Iberostar Royal Andalus o.b.v. all-inclusive, een populair golfresort met 2 eigen golfbanen.

Vrijdag 9 februari 2024

Na het ontbijt staat om 11.30 uur de oefenronde van het golftoernooi op de planning en zal gespeeld worden op de Center Course van de Iberostar Real Clube de Golf Novo Sancti Petri.

Zaterdag 10 februari 2024

Even rustig opstarten met een heerlijk ontbijt of sla vast warm voor de 1e toernooidag. We slaan af vanaf 12:00 uur maar dit keer vanaf de Sea & Pines course. Het zal je niet verbazen waar die naam vandaan komt zodra je de fairways betreedt. 

Zondag 11 februari 2024

Op deze 2e toernooidag keren we weer terug naar de Center Course en starten vanaf 11:20 uur. 

Maandag 12 februari 2024

Vandaag tijd voor ontspanning. Neem een duik in het zwembad, ontspan in de wellness of daag je reisgenoot uit met een potje tennis. Maar we hebben ook een starttijd vanaf 11:00 uur geboekt voor de liefhebbers op de Center Course.

Dinsdag 13 februari 2024

Na een rustdag spelen we vandaag weer een toernooironde op de Sea & Pines Course vanaf 10:30 uur. Een mooie generale voor de finaledag.

Woensdag 14 februari 2024

Maak je vandaag op voor de Grande Finale van het toernooi. We spelen nogmaals de Sea & Pines Course en slaan af vanaf 12:00 uur. Wie gaat er met de winst van door? Vanavond maken we er ongeacht het resultaat nog een gezellige avond van.

Donderdag 15 februari 2024

Aan al het moois komt een eind, zo ook aan het toernooi. Leuk dat je erbij was en we hopen je snel op een van onze volgende toernooien weer te mogen ontvangen. De terugvlucht vertrekt om 12:40 uur vanaf Sevilla met aankomst Amsterdam om 15:40 uur (vluchttijden onder voorbehoud).

Het toernooi

De wedstrijdvorm is individueel stableford.

De slechtste ronde van de 4 mag worden geschrapt.

De maximale handicap is 36.0.

Het programma is onder voorbehoud!

Hotel

Het hotel ligt direct aan het duinenstrand van Barrosa met fijn zand (ca. 100m). Het complex wordt omgeven door een goed onderhouden pijnbomenbos. Diverse mogelijkheden om te winkelen, restaurants en bars bevinden zich op ongeveer 8 km afstand. De 36-holes golfbaan van Novo Sancti Petri ligt direct achter het hotel (gratis shuttle beschikbaar). Kom tot rust met een bezoek aan de Spa en geniet van een ontspannende behandeling (tegen betaling). Na het golfen nog even verder sporten? Dat kan in de fitness. Het buffet van Iberostar staat bekend om haar verse ingrediënten en show cooking. Van een drankje geniet je op het terras of in de lobby bar en bij de grill haal je nog even een middagsnack.

Golfbaan

Het was Severiano Ballesteros die deze prachtige baan ontwierp met als twee belangrijkste kenmerken de grootte en het uitzicht op de zee en het La Barossa strand. Het is gelegen op een particulier landgoed in de buurt van Chiclana de la Frontera. IBEROSTAR Novo Sancti Petri heeft 36 holes, beide banen zijn Par 72. Oorspronkelijk aangelegd in 1990 met 27 holes, keerde Seve Ballesteros terug in 2001 om nog eens 9 holes toe te voegen, die nu holes 5-13 vormen op de Center Course. Het is een waar genot om er rond te lopen omgeven door talloze boomsoorten, van palmbomen tot kurkeik. Je kunt de zee vanaf verschillende holes op beide banen zien. De waterpartijen krijgen een bijzondere betekenis op de lange, brede fairways, die perfect zijn voor de long Hitters. Oefenfaciliteiten zijn misschien wel een van de beste in Spanje, met meer dan 8000 m2 brede, vlakke driving range, meerdere Putting-greens en zelfs verschillende Par 3-holes om aan je korte spel te werken.

Inbegrepen

  • Retourvlucht Amsterdam - Sevilla v.v.
  • Transfer luchthaven - hotel v.v.
  • 7 nachten Iberostar Royal Andalus 2-pk o.b.v. all-inclusive
  • 20 kg ruimbagage
  • Gratis je golftas mee in het vliegtuig
  • Toernooibegeleiding door Arthur Beerendonk
  • Prijzentafel

Prijzen*

2-pk Type I €1.799 p.p.*

1-pk Type I €1.899 p.p.*

*excl. 37,50 boekingskosten per boeking en €2,50 bijdrage Calamiteitenfonds

Aanmeldprocedure

De binnenkomst van het boekingsformulier geldt als datum van aanmelding.
Aanmeldingen worden op volgorde van datum bevestigd.
Nog maar 2 plaatsen!

Inschrijven