Winterbreak in Turkije

Programma

Zaterdag 28 januari 2023

Vanaf Amsterdam Schiphol Airport vliegen we om 10:20 uur naar Antalya. We komen om ongeveer 16:15 uur aan. Na het ophalen van je bagage staat de transferbus klaar die ons in ongeveer 45 minuten naar het hotel brengt, mooi op tijd voor een aperitief en het diner. Je verblijft in het Titanic Deluxe Belek o.b.v. all-inclusive, een populair golfresort direct aan een eigen 36-holes baan.

Zondag 29 januari 2023

Na het ontbijt spelen we eerst een oefenronde op de 18-holes Olympos lus van de Cullinan Links golfbaan. De baan ligt op loopafstand van het hotel maar er is ook een gratis shuttle. De voormalige Titanic Golf Club is compleet van een nieuwe layout voorzien door Hawtree architecten. Je kent de baan niet meer terug. Cullinan is een diamant en daar kan deze nieuwe baan en het spiksplinternieuwe clubhuis zich terecht mee meten. De 36-holes zijn verdeeld in 2 verschillende lussen. Aspendos & Olympos. Met afslagplaatsen op de top van de duinen heb je een mooi uitzicht over de fairways, het met sneeuw bedekte Taurusgebergte en de Middellandse Zee. Enkele holes maken de Links ervaring helemaal compleet en nemen je mee langs zee. Ook speel je langs de Bezgot rivier en komt er regelmatig water in het spel. Deze baan is een echte toevoeging voor Belek. Waar andere banen je meenemen door het pijnbomenbos is Hawtree erin geslaagd hier echt een geheel nieuwe ervaring te creëren.

Het Titanic Deluxe hotel ligt direct aan de baan en is een goede uitvalbasis voor het spelen op de 36-holes van Cullinan Links.

Maandag 30 januari 2023

Vandaag is de officële start van ons toernooi. We spelen de komende 5 dagen 2x Aspendos en 2x Olympos. Aspendos is een lus met iets meer water in het spel maar je hebt er wat minder hinder van de wind. Olympos is de lus die je meeneemt langs zee en de Bezgot rivier. Blijf na je ronde in het clubhuis gerust op de andere deelnemers wachten want het unieke van Cullinan Links is dat deze als een van de weinige banen ook all-inclusive in het clubhuis kent. Proost!

Dinsdag 31 januari 2023

Volop afwisseling, want vandaag spelen we weer op Olympos. 

Woensdag 1 februari 2023

Even een dagje rust om van de faciliteiten van het hotel te genieten. Of boek een excursie om wat van de omgeving te zien.

Donderdag 2 februari 2023

Eerste ronde op Aspendos iets te veel punten laten liggen? Vandaag in de herkansing.

Vrijdag 3 februari 2023

De grote finale. Na het ontbijt slaan we af op Olympos. Pak je laatste punten en wie weet wordt jij de winnaar van het toernooi. Geef gerust een rondje om dat te vieren want het is toch all-inclusive. Maak het niet te laat want morgen is het vroeg dag.

Zaterdag 4 februari 2023

Aan alles komt een einde, zo ook aan dit toernooi. Vroeg in de ochtend transfer naar de luchthaven van Antalya voor de terugvlucht. Leuk dat je erbij was en we hopen je snel op een van onze volgende toernooien weer te mogen ontvangen.

Het toernooi

De wedstrijdvorm is individueel stableford.
De slechtste ronde van de 4 mag worden geschrapt.
Inschrijving vanaf HCP 54, playing handicap is maximaal 36.0

Vrijwel alle starttijden zijn rond 09:00 uur, een enkele uitzondering mogelijk. De middagen kunnen hierdoor volop benut worden. Programma onder voorbehoud!

Hotel

Niet voor niets staat er Golf in de naam van dit hotel, tel daar Deluxe bij op en je “home far away from home” is compleet. Het uitzicht zal je nog lang bijblijven met aan de ene kant de greens van Cullinan Links (voorheen Titanic GC) en aan de andere kant de Bezgot rivier. Cullinan Links is een echte aanvulling voor Belek, het is de enige baan in Belek met holes langs zee en die je een mooie Links ervaring geeft. Het Titanic Deluxe Golf Belek is het eerste hotel aan de langgerekte groene kuststrook van Belek en een hotel van formaat. Net als de kamers, het enorme zwembad en het culinaire aanbod. Laat je verwennen in de spa. Geniet van de rust en de schoonheid van de natuurlijke omgeving en het prachtige uitzicht over de Bezgot rivier en de baan. Meer details.

Inbegrepen

 • Retourvlucht Amsterdam - Antalya v.v.
 • Transfer luchthaven - hotel v.v.
 • 7 nachten Titanic Golf Deluxe Resort 2-pk o.b.v. all-inclusive
 • Golfshuttle naar de baan van Cullinan Links
 • 20 kg ruimbagage
 • Gratis je golftas mee in het vliegtuig
 • Toernooibegeleiding door Arthur Beerendonk
 • Prijzentafel

Prijzen*
2-pk € 1.399,- p.p.
1-pk € 1.479,- p.p.

* excl. € 37,50 boekingskosten per boeking en € 2,50 bijdrage Calamiteitenfonds
* excl. € 20,- vliegbelasting vanaf 16 november 2022 

Aanmeldprocedure
De binnenkomst van het boekingsformulier geldt als datum van aanmelding.
Aanmeldingen worden op volgorde van datum bevestigd.
Het minimum aantal deelnemers is reeds bereikt.

Boeken

Meer informatie? Neem contact op met Arthur via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Onze partners

 • TUI Sports Golf
 • Konopiste
 • Golfers Magazine
 • Golfresort Zuiddrenthe

Contact

Arthur Beerendonk
info@hollandgolfevents.nl
06 46085545

Veldbloemlaan 61
3452 CK  Vleuten

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Voeg info@hollandgolfevents.nl toe aan je contacten om te voorkomen dat de nieuwsbrieven in je Spam-map terechtkomen.