Portugal

praiadelreiVoorinschrijving nu geopend! Schrijf je snel in!

Hoe werkt het en zit je dan meteen aan de reis vast?

Nee hoor…

De vermelde prijs is gebaseerd op de actuele dagprijs voor de vliegtickets van KLM (groepstarief). Het hotel en de golfbanen staan alvast in optie maar de vluchten kunnen we pas in optie zetten nadat wij voldoende voorinschrijvingen hebben ontvangen. Vandaar dat wij graag z.s.m. willen weten of je graag mee op reis wil. Zodra we de vluchten in optie hebben gezet, weten we ook wat de definitieve reissom zal worden. We geven de prijs dan uiteraard aan jou door. Mocht de reissom hoger zijn geworden dan onze indicatieprijs, dan mag je – uiteraard kosteloos – van je voorinschrijving af zien.

Ook weten we op dit moment helaas nog niet zeker of we in november kunnen reizen én hoe het reizen in november er uit zal komen te zien, (bijvoorbeeld of er eventuele extra eisen aan reizigers gesteld zullen worden). Daarom hoef je voorlopig ook nog geen aanbetaling te voldoen en staat de reis tot een nog nader bekend te maken datum voor zowel jou als ook ons in optie. Na afloop van deze optieperiode zullen we de exacte reisvoorwaarden aan jou bekend maken. Mocht je je niet kunnen vinden in deze voorwaarden, dan heb je de mogelijkheid om kosteloos van de reis af te zien. Pas als je met de prijs én voorwaarden akkoord bent gegaan zal de boeking definitief worden.

Met andere woorden: schrijf je z.s.m. in om je te verzekeren van een plek!

Bestemming: Portugal, Regio Lissabon – Silver Coast
Accommodatie: Praia D'El Rey Marriott Golf & Beach Resort
Reisperiode: zaterdag 13 t/m zaterdag 20 november 2021
Reisduur: 8 dagen, 7 nachten

Arrangement

Het 8-daagse arrangement is inclusief:

 • Retourvlucht van Amsterdam naar Lissabon met KLM
 • Gratis vervoer van 1 stuk handbagage á 12 kg per persoon
 • Vervoer van 1 stuk ruimbagage á 23 kg per persoon
 • Gratis vervoer van 1 stuk golfbagage á 23 kg per persoon voor leden van Flying Blue 1)
 • Privé luchthaventransfer voor de hele groep van Lissabon airport naar het hotel en v.v.
 • 7 overnachtingen in een standaard tweepersoonskamer met landzicht bij bezetting met 2 personen
 • Verzorging o.b.v. logies & ontbijt
 • 2 diners in het hotel inclusief door het hotel geselecteerde drankjes tijdens het diner (Let op! Het hotel kiest of dit in buffetvorm of in de vorm van een vast menu gaat plaats vinden; we kunnen helaas niet zelf kiezen)
 • 5 greenfees (18 holes) per persoon: 2x Praia D’El Rey, 1x Bom Successo, 1x Royal Obidos, 1x West Cliffs. Starttijden: 1 dag rond 09.00 uur (vlakbij het hotel), andere dagen tussen 10.00 en 11.00 uur.
 • Gratis shuttle service van het hotel naar de bovenstaande golfbaan en v.v.
 • SGR-bijdrage

Kosten

€ 1649,- per persoon
Bij bezetting van 2 personen per kamer € 1529,- per persoon

  1. Indien men geen lid is van Flying Blue (en dit ook niet wil worden) komen de kosten voor de golfbagage er nog bovenop (ca. € 100 p.p.). Lid worden van Flying Blue is eenvoudig en gratis, men dient wel per persoon over een eigen email te beschikken.
  2. De reissom is gebaseerd op een GESCHATTE VLUCHTPRIJS van € 250 per persoon + € 100 per persoon voor de ruimbagage. Indien de vluchtprijs ten tijde van het plaatsen van de optie/boeking anders is, zal de reissom wijzigen.

De reis wordt uitgevoerd door YourTravel – Kathrin Puls, al jaren onze vaste partner voor vliegreizen. Zij is verantwoordelijk voor de logistiek, de facturering en het aanspreekpunt maar uiteraard kunt u ook via Arthur Beerendonk van Holland Golf Events uw vragen of opmerkingen kwijt!

Download formulier voorinschrijving

Contact

Arthur Beerendonk
info@hollandgolfevents.nl
06 46085545

Veldbloemlaan 61
3452 CK  Vleuten

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Voeg info@hollandgolfevents.nl toe aan je contacten om te voorkomen dat de nieuwsbrieven in je Spam-map terechtkomen.

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen