Genieten in de Algarve

praiadelrei

Programma

Zondag 19 november 2023

Vanaf Rotterdam Airport (onder voorbehoud) vliegen we naar Faro. Na het ophalen van je bagage staat de transferbus op je te wachten die je in 45 minuten naar het hotel brengt. Je verblijft in Quinta da Ria o.b.v. all-inclusive, een populair golfresort direct aan de baan.

Maandag 20 november 2023 

Na het ontbijt staat om 11.00 uur de eerste ronde van het golftoernooi op de planning en zal gespeeld worden op de baan Benamor. Deze baan is gelegen tussen de bergen aan de ene kant en de blauwe zee aan de andere kant. Het biedt daarom prachtige uitzichten in de altijd stralende Portugese zon. De ontwerper van de golfbaan, Sir Henry Cotton, was geïnspireerd geraakt door de locatie en het pittoreske kerkje vlakbij het clubhuis. Dit heeft een uitdagende en glooiende par 71 golfbaan opgeleverd.

Dinsdag 21 november 2023 

Vandaag zal er wederom om 11.00 uur worden gestart, dit keer op de baan Isla Canela Old (let op, er is 1 uur tijdsverschil met Portugal. In Spanje is het 1 uur later). De baan bevindt zich tussen een moerasgebied en de grensrivier Guadiana, die tussen Spanje en Portugal stroomt. De golfbaan met par 72 is voornamelijk vlak en is hierdoor zeer makkelijk te lopen. Er is een mooie verscheidenheid aangebracht van verschillende bomen, waaronder palm- en olijfbomen, waardoor je je steeds in andere werelddelen waant. De golfbaan is uitdagend, met waterpartijen en bunkers maar iedere speler zal hier zeker met plezier spelen.

Woensdag 22 november 2023  

Na het ontbijt gaan we naar de golfbaan van Quinto do Vale (incl. buggy) waar we om 11.00 uur zullen starten. De prachtige golfbaan van Quinta do Vale Golf is een lust voor het oog. Je kijkt uit over het glooiend landschap van de Spaans-Portugese grens. De golfbaan is ontworpen door golflegende Severiano Ballesteros en is in 2008 aangelegd. De baan is zeer goed geïntegreerd in de rest van het mooie mediterraanse landschap en staat bekend als een uitdagende baan.

Donderdag 23 november 2023 

Vandaag tijd voor ontspanning. Neem een duik in het zwembad, ontpan in de wellness of daag je reisgenoot uit met een potje tennis.

Vrijdag 24 november 2023 

Vandaag spelen we wederom op Isla Canela maar dit keer op de Isla Canela Links baan. We starten om 11.00  uur (let op, er is 1 uur tijdsverschil met Portugal. In Spanje is het 1 uur later). Deze baan ligt schilderachtig aan de oevers van de rivier Guadiana met een spectaculair uitzicht op Portugal en de monding van de grensrivier. De baan wordt omgeven door de kwelders en lagunes van Guadiana, die de grens vormt tussen Spanje en Portugal.

Zaterdag 25 november 2023

Maak je vandaag op voor de Grande Finale van het toernooi op de golfbaan van Castro Marim Golf. We spelen de lus Grouse-Guadiana. Castro Marim Golf ligt prachtig in de heuvels van de Algarve vlakbij het plaatsje Castro Marim. Leuk detail is dat deze golfbaan wordt geëxploiteerd door de bekende oud radio-dj Willem van Kooten (alias Joost den Draaijer). Het golfcomplex kenmerkt zich door het uitdagende terrein met af en toe een behoorlijke glooiing. Wie gaat er met de winst van door? Vanavond maken we er ongeacht het resultaat nog een gezellige avond van.

Zondag 26 november

Aan al het moois komt een eind, zo ook aan het toernooi. Leuk dat je erbij was en we hopen je snel op een van onze volgende toernooien weer te mogen ontvangen. 

Het toernooi

De wedstrijdvorm is individueel stableford.
De slechtste ronde van de 5 mag worden geschrapt.
De maximale handicap is 36.0.
Het programma is onder voorbehoud!

Hotel

In ROBINSON Quinta da Ria speelt tijd geen rol meer. Alles gaat hier een tempootje lager. Even helemaal niets... tijd voor jezelf en elkaar. Tijd voor een hole-in-one, tijd voor een goed gesprek en veel tijd voor de zon. Hier dompel je jezelf onder in alle rust. Als je 's ochtends geen tijd hebt om te ontbijten, kan dat natuurlijk ook later. En als je 's nachts nog trek hebt in een snack... loop je nog even langs het buffet. Of duik in de zwembaden, binnen en buiten. Je verblijft o.b.v. all-inclusive. 

Inbegrepen

 • Retourvlucht Rotterdam - Faro v.v.
 • Transfer luchthaven - hotel v.v.
 • 7 nachten ROBINSON Quinta da Ria 2-pk o.b.v. all-inclusive
 • Transfers van en naar de banen
 • 20 kg ruimbagage
 • Gratis je golftas mee in het vliegtuig
 • Toernooibegeleiding door Arthur Beerendonk
 • Prijzentafel

Prijzen*

2-pk Type I € 1.899 p.p.*
1-pk Type I € 1.959 p.p**excl. 37,50 boekingskosten per boeking en €2,50 bijdrage Calamiteitenfonds

Aanmeldprocedure

De binnenkomst van het boekingsformulier geldt als datum van aanmelding. Aanmeldingen worden op volgorde van datum bevestigd. Minimaal 16 en maximaal 36 deelnemers.
Meer informatie? Neem contact op met Arthur via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Boeken

Onze partners

 • TUI Sports Golf
 • Konopiste
 • Golfers Magazine

Contact

Arthur Beerendonk
info@hollandgolfevents.nl
06 46085545

Veldbloemlaan 61
3452 CK  Vleuten

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Voeg info@hollandgolfevents.nl toe aan je contacten om te voorkomen dat de nieuwsbrieven in je Spam-map terechtkomen.