Bezoek de Estrella Damm Andalucia Masters
(DP World Tour)

valderrama

Van 13-16 oktober wordt op de baan van Valderrama de Estrella Damm Andalucia Masters gespeeld als onderdeel van de DP World Tour (voorheen European Tour). Kijk naar de beste spelers van de wereld in hun race naar Dubai. Wie is jouw favoriet? Je verblijft in een comfortabel hotel in Marbella op basis van all-inclusive en speelt op 3 verschillende banen in de regio. Een complete trip met Arthur Beerendonk van Holland Golf Events als reisleider. Wees er snel bij want er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor deze unieke reis.

Programma

Dinsdag 11 oktober 2022

Vanaf Rotterdam/The Hague Airport vlieg je om 16:10 uur naar Malaga. Je komt om ongeveer 19:00 uur aan. Na het ophalen van je bagage staat de transferbus klaar die je in ongeveer 45 minuten naar het hotel brengt. Het comfortabele Hotel Suneo Cortijo Blanco is zeer centraal gelegen in Marbella, je verbijft op basis van all-inclusive. Wil je een keer wat anders? Dan ligt er volop vertier op loopafstand met tal van restaurants, terrasjes en winkeltjes.

Woensdag 12 oktober 2022

Na het ontbijt transfer naar de golfbaan van Los Arqueros voor een 18-holes ronde inclusief buggy. Het is maar een kort ritje van 20 minuten. Los Arqueros Golf is de eerste baan ontworpen door Seve Ballesteros. De baan neemt je mee door de uitlopers van het Ronda gebergte voor een afwisselende ronde en ligt vlakbij het bergdorp Benahavis. Er wacht een uitdaging met veel waterpartijen en een aantal krappe, smalle fairways. Kenmerkende holes zijn de par 5 van hole 13 en de par 4 van hole 12. Beide holes spelen vanaf verhoogde tees met links en rechts de nodige uitdagingen. Je afslag van 13 vereist zowel nauwkeurigheid als afstand en op 12 is precisie belangrijker dan afstand. Transfer naar het hotel, rest van de dag ter vrije besteding.

Donderdag 13 & vrijdag 14 oktober

De transfer brengt je in ca. 50 minuten naar Valderrama waar je de eerste 2 rondes van het toernooi gaat bekijken. Met wie loop jij mee? Of neem je een strategische plek in bij één van de holes. Wie plaatst zich voor het finale weekend? Aan het einde van de dag transfer terug naar het hotel.
OPTIE: Je kunt er ook voor kiezen op vrijdag in de middag (starten vanaf 12:30 uur) een extra ronde te spelen op de baan van Atalaya New inclusief gedeelde buggy voor slechts € 67,50 p.p. Let op, je dient wel zelf per taxi naar de baan te reizen. De golfbaan ligt op ca. 10 taxi minuten. Heb je interesse in deze optie, geef dit dan in het opmerkingenveld aan.

Zaterdag 15 oktober

Na twee dagen passief golf is het vandaag weer tijd om zelf in actie te komen. Na het ontbijt transfer naar het Atalaya Golf Park waar we om 11:27 uur afslaan. Je speelt op de Old Course (incl. buggy) geopend in 1968. De brede royale fairways glooien tussen volwassen bomen en bloeiende struiken. De vaak verhoogde greens vragen een weloverwogen clubkeuze. Veel holes kennen een dogleg naar links of rechts maar er zijn ook holes waar longhitters zich uit kunnen leven en kans hebben op een birdie zoals hole 8, 11 en 18. De Old Course is ontworpen door Bernard von Limburger. Na afloop van je ronde transfer naar het hotel.

Zondag 16 oktober

Transfer naar Valderrama voor de 'grande finale' van de Valderrama Masters, wie gaat er met het prijzengeld vandoor? Het is aan Matt Fitzpatrick die in 2021 hier zijn zevende European Tour-titel won om zijn titel te verdedigen. En wat was het vorig jaar spannend! Hij stond bij aanvang van zijn laatste ronde maar liefst 3 slagen achter op Lauri Canter die op zijn beurt de laatste dag al snel werd ingehaald door Sebastian Sonderberg. Na het toernooi transfer terug naar het hotel.

Maandag 17 oktober

Na de sensatie van gisteren speel je vandaag zelf een ronde op La Quinta, een ontwerp van Ryder Cup winnaar Manuel Piñero. We starten om 10:10 uur. Het parcours is afwisselend glooiend en vlak met nogal wat water hazards en smalle fairways. La Quinta Golf is een van de meest bekende golfbanen in de Costa del Sol en onderscheidt zich door de snelle greens en haar gastvrijheid. De baan heeft 3 lussen van 9 holes die in verschillende combinaties gespeeld kunnen worden. De A lus is open van karakter en kent heerlijk brede fairways waar longhitters  goed uit de voeten kunnen. Dit in tegenstelling tot de B lus waar je vooral smalle fairways hebt gevolgd door technische greens. De C lus is de langste van de 9-holes en is vrij technisch, ideaal voor de lagere handicapper die hier veel afwisseling in slagen zal toepassen. Het is nog een verrassing welke lus aan ons toebedeeld wordt. Na de ronde transfer terug naar het hotel.

Dinsdag 18 oktober

Het zit er alweer op. Per transfer naar de luchthaven van Malaga voor de terugvlucht om 11:05 uur naar Rotterdam waar we omstreeks 13:55 uur landen.

Programma onder voorbehoud!

Hotel

Genieten op z’n Andalusisch! Alle ingrediënten voor een sprankelende vakantie bij TUI SUNEO Cortijo Blanco zijn voor handen. De frisse kamers zijn ruim van opzet en voelen meteen comfortabel aan als je binnenkomt. Het eten is All Inclusive, elke dag vers en het personeel is er voor jou.  Diner is in buffetvorm met afwisselende thema avonden. Cortijo Blanco is gebouwd als een grote boerenhoeve, inclusief kleine pleinen, mooie patio’s en omgeven door veel groen. Je verblijft in een superior kamer gelegen in het traditionele Almeria gebouw. Zwemmen kan in één van de drie buitenbaden. Er is gratis WiFi en er worden diverse (sport)activiteiten georganiseerd.

Inbegrepen

 • Retourvlucht Rotterdam - Malaga v.v.
 • Transfer luchthaven - hotel v.v.
 • 7 nachten Suneo Cortijo Blanco 2-pk Superior (Almeria) o.b.v. all-inclusive
 • Transfers van en naar de banen
 • Transfers van en naar de Andalucia Masters
 • Toegangstickets Andalucia Masters
 • 20 kg ruimbagage
 • Gratis je golftas mee in het vliegtuig
 • Reisbegeleiding bij minimaal 16 deelnemers
 • Meet & Greet met Wil Besseling*

Prijzen**
2-pk Superior (Almeria Building) € 1.599,- p.p.
1-pk € 1.769,- p.p.

** excl. € 37,50 boekingskosten per boeking en € 2,50 bijdrage Calamiteitenfonds

VROEGBOEKKORTING: € 100,- p.p. bij boeking vóór 1 juli 2022.

Boeken

* enkel mogelijk indien Wil Besseling zich heeft geplaatst voor dit toernooi

Onze partners

 • Konopiste
 • Coppa Cocktails
 • Golfers Magazine
 • Golfresort Zuiddrenthe

Contact

Arthur Beerendonk
info@hollandgolfevents.nl
06 46085545

Veldbloemlaan 61
3452 CK  Vleuten

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Voeg info@hollandgolfevents.nl toe aan je contacten om te voorkomen dat de nieuwsbrieven in je Spam-map terechtkomen.

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen