Kalender 2019

Uitleg over de kalender

Wij hebben alle wedstrijden van 2019 hieronder overzichtelijk voor u op een rijtje gezet. Deze agenda wordt regelmatig bijgewerkt.

Klik op het desbetreffende toernooi voor meer informatie. Mocht de link nog niet werken, dan is de informatie nog niet beschikbaar. 

Zodra u zich kunt inschrijven vermelden we dit in het rood.

Account aanmaken

Voor het inschrijven voor één of meerdere wedstrijden is het noodzakelijk om eerst een account aan te maken. Dit hoeft u slechts eenmalig te doen via deze LINK. Hierna kun u voortaan heel gemakkelijk met uw gebruikersnaam en wachtwoord inloggen!

Kalender

17 augustus
Golfers Magazine Tour – Het Rijk van Nijmegen – € 65,- (incl. koffie/thee en daghap)Mooie dagprijzen en algemeen klassement winnaar mag naar Panorama Golf Resort met 2 personen
Inschrijven

4 september
Four Ball Bitter Ball – Golfbaan Westwoud – € 115,- per koppel (incl. 2 consumpties en bittergarnituur)

Koppelwedstrijd
Inschrijven

9 september
Business Friends Loenen – Old Course Loenen (besloten)

21 september
Golfers Magazine Tour – Het Rijk van Nunspeet – € 65,- (incl. koffie/thee en daghap) Mooie dagprijzen en algemeen klassement winnaar mag naar Panorama Golf Resort met 2 personen

Inschrijven

22 – 29 oktober
Nazomeren in SpanjeValle de Este Golf & Spa


Alle aankondigingen onder voorbehoud, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. 

Wij verzorgen ook graag uw golfdag op maat voor uw personeel of relaties. Informeer naar de mogelijkheden via info@hollandgolfevents.nl of 06 46 08 55 45.