Outlet

Van 22 oktober 2022 10:30 tot 22 oktober 2022 16:30

Goed nieuws voor koopjesjagers

Op zaterdag 22 oktober wordt het golfseizoen afgesloten met een Outlet.
Diverse partijen willen graag van hun overtollige voorraden af, voor anderen begint het seizoen juist als men golfers wil laten reizen. Kortom een breed aanbod van golfgerelateerde zaken tegen scherpe prijzen.

Wanneer

Zaterdag 22 oktober van 10.30 tot 16.30 uur

Waar  

Sporthal `t Spant, Larikslaan 20 in Leimuiden. Enkele minuten vanaf de A4 Amsterdam-Den Haag

Wie zijn er

Deelnemers onder voorbehoud

Wat is er te doen

 • De 2 shops (Foregolfers en Golfoutlet.nl) hebben prachtige aanbiedingen,ze willen hun overvoorraad kwijt na het seizoen en zorgen voor een spectaculair aanbod voor de herfst en winter.
 • TUI heeft een golfdivisie gestart met zeer aantrekkelijke bestemmingen. Doordat zij zowel een airline hebben als diverse eigen hotelketens zijn ze in staat om zeer concurrerend de markt te betreden. Zuid Europa, de Cariben en Turkije zijn de gebieden waar de eerste focus op ligt. Neem uw lotnummer geprint of op de telefoon mee naar de stand van TUI en zie of u een van de drie reisvouchers gewonnen heeft van € 250,-
 • Dutch Golf Company levert allerlei producten waarmee u uw golfspel kunt oefenen en verbeteren.

  fastfold

  coppa logo

 • Tijdens de Outlet kunt u meedoen aan de Nearest to the Pin, wie binnen 5 meter van de vlag eindigt wint een heerlijke fles ready made Cocktail van Coppa Cocktails. Degene die het dichtst bij ligt aan het eind van de dag wint een Fast Fold Trolley gesponsord door Golfoutlet.nl.
 • Bij Golf4Holland en Greenfree zijn voordelen te behalen in zowel lidmaatschapskosten als besparing op greenfees op ontelbaar veel locaties in binnen-  en buitenland. Ga even langs om te kijken wat er voor u te halen is.
 • Voor eigentijdse en eigenzinnige golfmode kunt u terecht bij Just Chipping en GolfRebels.
 • Een echte golfbril vindt u bij Specialspex, specialist in sportbrillen. Zij leggen u exact uit waar de bril aan moet voldoen, ze kunnen hem zelfs op maat maken met de specificaties van uw vaste bril.
 • Om op de hoogte te zijn kunt u niet zonder de golfmedia. Golfers Magazine en Nationaal Golfmagazine zijn aanwezig, neem uw gratis exemplaar mee en weet wat er speelt in de golfwereld.

Interesse als exposant? Neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Parkeren 

Het parkeerterrein is niet al te ruim maar in de omliggende woonwijk is ruimte genoeg. 

Er zijn 3 reisvouchers ter waarde van € 250,- te winnen, beschikbaar gesteld door TUI

Bestel uw gratis toegangsticket waarmee u kans maakt op de reisvouchers. 


Contact

Arthur Beerendonk
info@hollandgolfevents.nl
06 46085545

Veldbloemlaan 61
3452 CK  Vleuten