Logo met tagline1000pxSpecialspex is dé gespecialiseerde opticien voor sportbrillen op sterkte. Met de grootste keuze en toonaangevende merken zoals Oakley, Evil eye, Nike, Julbo en Rudy Project hebben ze voor elke sporter de juiste bril op zijn of haar sterkte in het assortiment. Je kunt de brillen eenvoudig online bestellen op www.specialspex.com of je laten adviseren in hun showroom in Leiden.

Bij Specialspex vinden ze dat je bij elke activiteit goed moet kunnen zien en de beste bescherming van je ogen zou moeten hebben.. 

Wat maakt Specialspex zo uniek? Ze hebben monturen van de allerbeste merken en werken samen met ervaren glasleveranciers hierdoor kunnen ze ook in gecurvde monturen nog steeds perfect zicht geven in alle blikrichtingen, zodat je optimaal kan genieten van jouw activiteit.

De prijs die ter beschikking is gesteld is een sportbril van hun eigen merk. Deze brillen zijn ontwikkeld door de de ervaringen van de verschillende sportbrillen te combineren tot de ideale sportbril. 

De Specialspex Gurney is een  bril met curve zeer geschikt voor golfen, de bril sluit goed af en heeft door de randloze onderkant extra ventilatie en een ruim gezichtsveld. De flexibele neussteunen maken de bril passend voor elk gezicht.

Deze sportbril welke ter beschikking wordt gesteld is inclusief  gecurvde heldere glazen op sterkte gemaakt. T.w.v. €179,- De winnaar kan zelf nog kiezen of hij/zij de bril zou willen upgraden naar een versie met kleur, meekleurend of multifocaal.

Lees ook: Een Golf Zonnebril op sterkte – Waar moet u op letten?

Onze partners

  • Konopiste
  • Coppa Cocktails
  • Golfers Magazine
  • Golfresort Zuiddrenthe

Contact

Arthur Beerendonk
info@hollandgolfevents.nl
06 46085545

Veldbloemlaan 61
3452 CK  Vleuten

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Voeg info@hollandgolfevents.nl toe aan je contacten om te voorkomen dat de nieuwsbrieven in je Spam-map terechtkomen.

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen