Schloss Reichmannsdorf

Holland Golf Events organiseert in augustus een leuke golftrip naar het prachtige Hotel Schloss Reichmannsdorf, in de regio Neurenberg. Ruim 5 uur rijden vanaf Utrecht.

Golf Club Schloss Reichmannsdorf

Aankomst op maandag 19 augustus. U verblijft in het stijlvolle Hotel Schloss Reichmannsdorf in het bosrijke natuurpark Steigerwald. Het bestaat uit het gerenoveerde originele slot en een nieuwe vleugel waardoor historie en heden elkaar aanvullen in stijl.

In het slot is het restaurant met een uitstekende keuken en een heerlijk terras . Het hotel ligt direct aan de eigen 18-holes golfbaan.  De stad Bamberg op een klein half uur rijden is historisch en zeer de moeite waard om te bezoeken

Uw classic kamer is ruim en trendy ingericht met veel slaapcomfort en uitgerust met airco, bureau, zithoek, gratis wifi, kluisje, tv en moderne badkamer met douche

De omgeving bestaat uit één van de mooiste streken van Duitsland. Het landschap is afwisselend met groene alpenweiden, steile bergtoppen, bossen en heldere meren.

De 18-holesbaan van Schloss Reichmannsdorf ligt bij het hotel en is zeer gevarieerd. De slothole is er een om te onthouden; een par 3 over water richting het hotel. De baan is voor iedere handicapper een uitdaging maar goed te spelen.

Op de slotdag wordt gespeeld op Golfanlage Furth, een adembenemende Panorama baan. Heuvels en groen waar u ook kijkt. 18 holes genieten van de natuur, goed gezelschap en natuurlijk van prachtig geslagen ballen!

Golfclub Furth

Deze trip is inclusief:

  • 4 overnachtingen inclusief ontbijt
  • 2 keer spelen op Golf Club Reichmannsdorf en 1 keer spelen op Golf Club Fürth
  • 3 lunchpakketten
  • 2 keer diner (dag van aankomst en avond voor vertrek)

Exclusief:

  • Vervoer
  • Consumpties
  • Transfers naar Golfbaan Furth
  • Buggies en trolleys

Kosten:

De vergoeding bedraagt € 549,- per persoon op basis van double use.

Prijs voor 1 persoonskamer € 649,-

Voor het inschrijfformulier klikt u hieronder

Inschrijfformulier Schloss Reichmannsdorf

Disclaimer

Holland Golf Events behoudt zich het recht voor de trip te annuleren bij onvoldoende aanmeldingen.
De deadline is 1 juli 2019.
Eventueel betaalde reissommen zullen bij annulering binnen 10 dagen werkdagen worden terug gestort.