Golfers Magazine Tour rond Het Rijk

Golfers Magazine en Het Rijk Golfbanen bundelen hun krachten in de “Golfers Magazine Tour rond Het Rijk”. Een serie van vier 18-holes golfwedstrijden op de banen van Het Rijk. Prachtige locaties, prachtige dagen, prachtige prijzen. Kortom: top golfdagen!

  • Zaterdag 14 juli 2018, derde Golfers Magazine Tourwedstrijd op Golfbaan Het Rijk van Margraten
    Wedstrijd start vanaf 13.00 uur, ontvangst vanaf 12.00 uur
  • Zaterdag 18 augustus 2018, vierde Golfers Magazine Tourwedstrijd op Golfbaan Het Rijk van Nijmegen
    Wedstrijd start vanaf 12.30 uur, ontvangst vanaf 11.30 uur

Zowel dagprijzen als Overall Klassement 2018

Uiteraard zijn er tijdens alle vier de wedstrijd binnen de “Golfers Magazine Tour rond Het Rijk” leuke dagprijzen te verdienen. Hiernaast  telt de uitslag van iedere wedstrijd mee voor het Overall Klassement 2018. Hoe vaker u mee doet, hoe meer kans u maakt om aan het einde van het seizoen een extra mooie prijs in ontvangst te nemen!

Probeer eens een JuCad trolley

Geen enkel trolleymerk weet design en functionaliteit zo goed te combineren als JuCad. Het Duitse familiebedrijf maakt al drie decennia lang luxe elektrische trolleys waarbij de motor en kabels prachtig zijn weggewerkt in het elegante frame van titanium en koolstoffiber. Deelnemers aan de Golfers Magazine Tour hebben geluk , want zij kunnen deze pareltjes nu zelf uitproberen, JuCad stelt voor de wedstrijden op Nunspeet (12 mei), Sybrook (9 juni) en Nijmegen (18 augustus) namelijk dertig trolleys ter beschikking. Je hoeft dus alleen je golftas en je goede humeur mee te nemen. Het enige wat JuCad zoekt is enige feedback over de trolley. Heb jij je ingeschreven of ga je dat doen voor een van de bovengenoemde wedstrijden en interesse in een proefrondje? Stuur dan een mailtje naar info@jucad.nl. Wie het eerst komt, die het eerst maalt.

Aanmelden voor deelname

U kunt zich aanmelden voor deelname aan zoveel wedstrijden binnen de “Golfers Magazine Tour rond Het Rijk” als u wilt. Iedere golfer met een minimale handicap van 54 is van harte welkom om deel te nemen! Voor de wedstrijden wordt maximaal handicap 36 gehanteerd. De spelvorm is Individueel Stableford met 3/4 handicapverrekening. De kosten voor deelname bedragen €62,50 per persoon per wedstrijd. Dit bedrag is inclusief koffie bij de ontvangst, een dagschotel, een goodybag en natuurlijk een prachtige 18-holes golfervaring. Inschrijven kan door op één van bovenstaande wedstrijden te klikken.