Golfreizen

Holland Golf Events organiseert voornamelijk groepsreizen.belek2020

Doelstelling is om de deelnemers een aangename golfreis te bezorgen, waarbij uiteraard het sportieve element een rol speelt, maar er wordt niet met het mes tussen de tanden gespeeld. Naast het sportieve is dus ook de gezelligheid een belangrijke factor, binnen de groepen zijn de afgelopen 7 jaar ook veel vriendschappen ontstaan en voor een aantal is met name de reis naar het Turkse Belek in de winterperiode een soort van reünie geworden.

Meestal betreft het meerdaagse toernooien waarbij stableford gespeeld wordt en de slechtste dagscore geschrapt mag worden. Hierdoor blijft het tot de laatste hole spannend.

De samenstelling van de groepen is over het algemeen heel divers, zowel mannen als vrouwen, koppels en alleengaanden en handicaps variërend tussen pakweg 6 en 30. In een enkel geval zijn ook deelnemers die net zijn begonnen van de partij die op deze wijze hun eerste wedstrijdspanning weten te overwinnen.

De groepen bestaan over het algemeen uit 16-30 personen. Op aanvraag kunnen wij ook kleinere groepen op maat bedienen.

Vliegreizen worden samen met Kathrin Puls van YourTravel georganiseerd. Dit vanwege het feit dat men aangesloten moet zijn bij een erkende reisorganisatie in geval van eventuele calamiteiten.

Onze partners

  • Coppa Cocktails
  • Golfers Magazine
  • Panorama Golfresort
  • Golfresort Zuiddrenthe

Contact

Arthur Beerendonk
info@hollandgolfevents.nl
06 46085545

Veldbloemlaan 61
3452 CK  Vleuten

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Voeg info@hollandgolfevents.nl toe aan je contacten om te voorkomen dat de nieuwsbrieven in je Spam-map terechtkomen.

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen