Skip to main content

Golfreizen

Holland Golf Events organiseert voornamelijk groepsreizen.belek2020

Doelstelling is om de deelnemers een aangename golfreis te bezorgen, waarbij uiteraard het sportieve element een rol speelt, maar er wordt niet met het mes tussen de tanden gespeeld. Naast het sportieve is dus ook de gezelligheid een belangrijke factor. Binnen de groepen zijn de afgelopen jaren ook veel vriendschappen ontstaan en voor een aantal zijn met name de reizen naar Turkije, Tsjechië en Zuid-Europa zijn een soort van reünie geworden.

Meestal betreft het meerdaagse toernooien waarbij stableford gespeeld wordt en de slechtste dagscore geschrapt mag worden. Hierdoor blijft het tot de laatste hole spannend.

De samenstelling van de groepen is over het algemeen heel divers, zowel mannen als vrouwen, koppels en alleengaanden en handicaps variërend tussen pakweg 6 en 30. In een enkel geval zijn ook deelnemers die net zijn begonnen van de partij die op deze wijze hun eerste wedstrijdspanning weten te overwinnen.

De groepen bestaan over het algemeen uit 16-30 personen. Op aanvraag kunnen wij ook kleinere of grotere groepen op maat bedienen.

 

Vliegreizen worden samen met TUI georganiseerd.